Până la sfârșitul promoției rămâne:

Perioada promoției: 12 aprilie - 31 mai

Trăiește o experiență de neuitat cu noul The Freestyle 2nd generation! Cumpărați un nou proiector portabil de la Samsung în perioada până la 31 mai și primiți cadou o baterie portabilă!

Samsung Freestyle 2nd Gen este un proiector portabil unic, care vă va duce cu ușurință experiența de divertisment la un nivel nou, mai înalt.

Samsung The Freestyle 2nd Gen este conceput pentru a vă permite să vă bucurați de conținutul preferat, să vă distrați sau să creați o atmosferă specială oriunde v-ați afla. Cu imagini luminoase și clare, The Freestyle dă viață filmelor, emisiunilor și evenimentelor sportive preferate și oferă imagini uimitoare care vă transportă în acțiunea de pe ecran și vă cufundă într-o lume captivantă de aventură. Fie că este vorba de o seară de film sub stele sau doar o seară liniștită cu cei dragi, Samsung The Freestyle 2 Gen se asigură că fiecare moment este plin de experiențe plăcute și momente memorabile.

Principalele diferențe ale modelului Freestyle 2nd Gen.

Caracteristica de vizualizare panoramică de 160 de inch. Acum puteți conecta două proiectoare împreună pentru a crea o imagine de până la 160 de inci. Merită menționat faptul că această conexiune asigură sincronizarea perfectă a imaginilor de la cele două proiectoare, iar tranziția între imagini este complet perfectă. Funcția de vizualizare panoramică este transmisă în mod convenabil de pe o aplicație de pe smartphone.

Viteză de performanță crescută. Samsung The Freestyle 2 Gen a primit o memorie RAM crescută de la 1,5GB la 2GB și un software optimizat. Acest lucru îmbunătățește în mod natural viteza proiectorului, cu o interfață cu 22% mai rapidă și o lansare a aplicațiilor cu 59% mai rapidă.

Telecomandă SolarCell. Proiectorul vine cu o nouă telecomandă care se încarcă prin lumina soarelui. În plus, aceasta este fabricată din plastic reciclat în proporție de 24%. O astfel de noutate - pentru un consum și o economie mai ecologice.

Garanție extinsă pentru sursa de lumină. Samsung The Freestyle 2 Gen a extins garanția sursei de lumină a proiectorului de la 20.000 la 30.000 de ore. În termeni mai simpli, chiar și folosind proiectorul timp de 8 ore pe zi, sursa de lumină va rezista 10 ani.

Dacă cumpărați noul produs până la 31 mai, veți primi cadou bateria portabilă Samsung VG-FBB3BA/XC de marcă Samsung! 

Familiarizați-vă cu produsul pe site-ul nostru. Plasați comanda online, iar noi o vom livra oriunde în Moldova în doar câteva zile. Vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

14949 lei
685 lei/lună
Avans 0
Termen 36 luni
Rezolutie ecran, pixeli: 1920x1080 FullHD / Aspect imagine: 16:9 / Contrast Static: 300:1 / Luminozitatea imaginii (flux de lumină), Lumeni: 550
Cod produsului: 190140
Toate Articolele