(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Credit avantajos

De ce să economisi, atunci când poţi cumpăra!

Rămâneţi independent financiar! Condiții de creditare, oferite de partenerii noştri, vă oferi cele mai bune rate dobânzii şi termeni flexibili de rambursare a plăţilor. Cumparare acum – bani mai târziu!

Credit - este un mod civilizat de a obţine lucrurile necesare imediat, achitând treptat. Desigur, puteţi economisi bani, încercând să ajungă din urmă cucreşterea preţurilor, dar și toată viaţa nu este sufficient pentru a acumula banii la toate bunurile necesare. Plătească prima rată, şi imediat a deveni fericitul proprietar al unuifrigider sau TV - iată care este principalul avantaj de a cumpăra pe credit.

Rețeaua de magazine «MAXIMUM» atenta în alegerea partenerilor, pe baza criteriilor: fiabilitatea băncii, condiţii favorabile pentru client, un nivel ridicat de deservire. Compania «MAXIMUM» recomandă să vă adresaţi pentru creditarea profitabilă la următoarele bănci şi instituţiilor de finanţare:


Credit de la MAX Credit
Plata în rate de la MaxCredit* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.

Parteneri