(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Despre companie

Compania «MAXIMUM» - cea mai mare reţea de magazine specializate la nivel national, lider în vânzarea electrocasnicilor, tehnicii de uz casnic, precum şi a produselor digitale în Republica Moldova. «MAXIMUM» este o structură modernă, ambiţioasă şi activă în dezvoltare. In prezent numărul persomalului companiei depăşeşte cifra de 500 de colaboratori.

Primul magazin «MAXIMUM» a fost deschis în 1996, la Chişinău. La începutul anului 2017 în cele 8 oraşe mai mari din Republica Moldova activează 13 magazine proprii al companiei «MAXIMUM» specializate în vânzarea tehnicii audio, foto, video, calculatoare, tehnicii de uz casnic, electronicii digitale, mărfurilor pentru petreceri, precum şi a accesoriilor. Noi primii din reţele de electrocasnice am dischis magazin online.

Compania «MAXIMUM» - cel mai mare operator retail din Moldova în ceea ce priveşte suprafaţa comercială totală a magazinelor. La etapa prezentă, suprafaţa totală a reţelelor de magazine constituie aproximativ 18.000 metri patraţi, care aproximativ cu 40% mai mult depăşesc suprafaţa comercială a concurenţilor celor mai apropiaţi.

Compania «MAXIMUM» lucreaza direct cu astfel de marci ca: Samsung, LG, Panasonic, Sony, JVC, Sharp, Canon, Philips, Indesit, Hotpoint-Ariston, Whirlpool, AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Tefal, Rowenta, Moulinex, De'Longhi, Kenwood, Braun, Ariete şi multe alte marci de frunte. Pe lângă aceasta, condiţiile unice de lucru cu producătorii internaţionali, legate de anvergura reţelei, oferă cele mai moderne produse a celor mai renumite branduri, la cele mai bune preţuri din Moldova.

În asortimentul magazinelor «MAXIMUM» permanent există mai mult de 10 mii de denumiri de produse prezentate de către producători mondiali renumiţi. Datorită rezultatelor înalte comune, mărcile comerciale JVC, Daewoo Electronics, Zelmer, Thomson, Microlab, Viewsonic, Сhaffoteaux, TCL, Saturn, Icoo, Ainol, şi alte mărci, compania «MAXIMUM» le reprezintă exclusiv în Moldova. De asemenea, în portofoliul companiei, există bunuri cu marca firmei, cum ar fi: Magnum, Konka, Neotechşi altele.

Pe lângă toate acestea, companiei «MAXIMUM» îi aparţine recordul absolut ce ţine de suprafaţa magazinului de electrocasnice şi tehnicii de uz casnic. Hypermarketul «MAXIMUM» situat în centrul Chişinăului pe str. Gagarin 16 este cel mai mare din Republica Moldova, are 3 etaje şi o suprafaţă de peste 5000 metri patrati, ceea ce este de 2,5 ori mai mare decât cel mai mare magazin a concurenţilor celor mai apropiaţă. In acest magazin pilot, pentru clienţi sunt echipate cameri demonstrative speciale şi brand-zone, unde este prezentată producţia segmentului premium, produse exclusive şi inovatoare.

Magazinele reţelei retail «MAXIMUM» sunt conduse de către companie fără utilizarea unor forme de franciză. De aceea, ele au un singur format recunoscut şi un concept special de design. Majoritatea magazinelor sunt proprii, ceea ce asigură stabilitate financiară şi perspective pe termen lung. În acelaşi timp, compania «MAXIMUM» se ocupă de comerţul cu ridicata în toate regiunile din Moldova, furnizând produse electronice şi tehnică de uz casnic altor participanţi ai comerţului cu amănuntul. Compania comercială fiică «MAXCOM» se ocupă de distrubuirea tehnicii digitale şi tehnicii de computer.

Trăsăturile distinctive ale companiei «MAXIMUM» sunt: stabilitatea financiară, dinamica activă de dezvoltare, profesionalismul personalului, atitudinea unică faţă de procesului de vânzare, accentul pe soluţii creative şi abordări inovatoare. Avantajele competitive ale companiei sunt: gama largă de mărfuri, prezentarea inovaţiilor tehnologice, preţuri competitive, calitatea înaltă a produselor şi serviciilor, precum şi acoperirea regională cu magazine proprii şi centre de deservire. Reţeaua comercială «MAXIMUM» permanent îşi dezvoltă spectrul larg de servicii pentru confortul cumpărătorilor săi. .

În 2007, compania «MAXIMUM» a lansat un nou proiect pentru piaţa moldovenească, proiectul 1st Class Service - prima companie naţională de servicii în livrarea şi instalarea tehnicii de uz casnic de origne şi electronice de orice complexitate. Timp de mai mulţi ani, serviciul nostru de deservire «VLANATEX» este cea mai mare companie de servicii din Republica Moldova, atât în acoperirea teritorială cu filiale, cât şi după numărul de reparaţii îndeplinite şi instalări.

Compania «MAXIMUM» activează în Republica Moldova timp de 21 de ani. Pentru lumea electronicii – este o perioadă considerabilă de timp, iar pentru compania «MAXIMUM» - experienţă, acumulată în timp, împreună cu gusturile clienţilor noştri şi tendinţele pieţei mondiale. Dintr-o companie mică «MAXIMUM» s-a transformat într-o companie lider, cu perseverenţă şi cu certitudine trecând prin toate etapele de formare, cu respectarea deplină a clienţilor şi în simbioză cu cerinţele timpului.

Reţeaua comercială «MAXIMUM» se dezvoltă dinamic împreună cu echipa de profesionişti, rămânând cea mai bună pe piaţa tehnicii de uz casnic şi electrocasnicelor în Moldova!

MAXIMUM - ALEGEREA PERFECTĂ!

 

Parteneri