(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Livrarea pe teritoriul Moldovei

 Suntem bucuroşi să anunțăm, că am devenit şi mai aproape de D-stră! Acum nu trebuie să așteptați deschiderea noului magazin MAXIMUM în oraşul sau satul D-stră. Am lansat livrarea în toată ţara! Acum oricare dintre produsele noastre poate fi achiziționat cu ajutorul unui singur clic în magazinul online www.maximum.md şi îl primiţi a doua zi în orice colţişor din Moldova! Gama noastră largă de produse, la cele mai bune preţuri, este maximum disponibilă în toată țara.

Tot ce trebuie să faceţi - să selectaţi produsul, să-l puneţi în coș și să finalizaţi comanda. Iar noi o livrăm în termen de la 1 până la 2 zile lucrătoare de la momentul primirii comenzii, direct la ușa       D-stră, indiferent unde locuiți! Rapid, convenabil și la prețul accesibil.

 

 

 Costul livrării pe teritoriul Republicii Moldova (cu excepția or. Chişinău):

Greutate, kg Livrate, Lei
pînă 5 kg 70
de la 6 kg pînă 20 kg 100
de la 21 kg pînă 50 kg 200
de la 51 kg pînă 75 kg 250
de la 76 kg pînă 100 kg 300

 * Comenzile sunt livrate direct la uşa blocului sau poarta caselor particulare. Ridicarea comenzii la etaj, cugreutatea mai mare de 30 kg, este contra plată.

 

Datorită sistemului de plată online Bpay acum este posibil să efectuaţi plata din orice colţ al lumii. Serviciul nou de livrare poate fi plătit prin oricare modalitate dorită.

În magazinul online MAXIMUM astăzi sunt accesibile cele mai moderne metode de plată, de la carduri de credit pînă la sisteme de plăți electronice de bază. Noi vă oferim posibilitatea de a alege metoda de plată, care este cea mai convenabilă pentru D-stră: card bancar, cont pe bpay.md, terminal de plată sau prin utilizarea unui cont în sistemul de plăți externe (WebMoney, Yandex, WalletOne, PayEER).

Dacă nu aveți posibilitate să plătiți prin intermediul internetului, nu este  necesar să  mergeți la magazin. Puteți achita bunurile în orice filială Mobiasbanca prin contul de plată, pe care îl vom trimite dvstră pe e-mail.

Cumpăra direct de acasă. Obține comanda la pragul casei. Achiziționarea și livrarea cu ajutorul unui click!

 

Doar MAXIMUM.

* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md. 

Parteneri