(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Credit de la MaxCredit

Compania MAXIMUM- cea mai mare retea nationala magazinelor de electrocasnice si tehnicii de uz casnic in Moldova si compania MaxCredit va ofera solutie optima pentru finantarea tuturor cheltuielilor de consum legate de procurarea tehnicii audio, foto si video, electrocasnicelor, produse pentru divertisment, accesorii.


Creditul de la compania MaxCredit este accesibil pentru toţi clienţii magazinelor MAXIMUM în: Chişinău, Bălţi, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Taraclia şi online – magazin MAXIMUM.

Creditul de la MAXIMUM şi MAX Credit - este convenabil și ușor! Nu trebuie să vă deranjaţi cu socoteli, e suficient să numiţi suma creditului și termenul de împrumut. Noi vom numi suma plăţilor lunare. Dacă ştiţi ce suma sunteţi gata să cheltuiţi lunar – noi putem ajuta să faceţi cea mai bună alegere!

Cereri pentru clientul potenţial:

Cetăţenia Cetăţean RM
Vîrsta minimă 21 de ani
Vîrsta maximă 65 de ani
Angajat oficial Da ( minim 3 luni)*

MAX Credit oferă clienţilor următoarele tipuri de credite de consum:

  • "MAX Shop" - este un împrumut pe care se plăteşte dobânda și taxe (comision) de către client.
    * Valabile promotii cu cadouri, reduceri şi alte oferte.
    * Valoarea maximă a creditului este de 30.000 lei.
Denumire Suma minimă Perioada de creditare
MAX Shop 6 1000 lei 3 - 9 luni
Max Shop 12 1000 lei 10 - 12 luni
Max Shop 24 1000 lei 13 - 24 luni
Max Shop 36 1000 lei 25 - 36 luni

Pentru a obține informaţie cu referire la primirea creditului sau împrumutului apelaţi:
Serviciul de Informații MAXIMUM
(022) 54-54-54, (022) 260-160
sau
Serviciul de Informații MAX Credit
(022) 207-907

* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.

Parteneri