(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Plata in rate de la MaxCredit

Compania MAXIMUM- cea mai mare retea nationala magazinelor de electrocasnice si tehnicii de uz casnic in Moldova si compania MaxCredit va ofera solutie optima pentru finantarea tuturor cheltuielilor de consum legate de procurarea tehnicii audio, foto si video, electrocasnicelor, produse pentru divertisment, accesorii.


Creditul de la compania MaxCredit este accesibil pentru toţi clienţii magazinelor MAXIMUM în: Chişinău, Bălţi, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Taraclia şi online – magazin MAXIMUM.


"MAX 0" ("În rate") – эeste un credit de consum oferit de reţeaua de magazine MAXIMUM şi companiei Max Credit, care permite clientului să plătească preţul produsului în rate pe o perioadă selectată, fără cheltuieli suplimentare sau comisii ascunse. Cererea pentru efectuarea unei plăţi în rate se face direct în magazin. Produsul dorit poate fi luat acasa în aceeaşi zi, este nevoie doar de a efectua prima plată ce reprezintă 1/3 din preţul total, iar restul sumei începeţi să plătiţi peste o lună.

Avantajele plăţii în rate faţă de un credit standard:
• Posibilitatea achiziţionării produselor cu cele mai bune caracteristici.
• Posibilitatea de a achiziționa o cantitate mai mare de bunuri necesare.
• Efectuarea cumpărăturii doar cu buletinul.
• În mediu 45 min pentru procesul de procurare produsului în rate.
• +0% la plăţile lunare pentru produs.

Cereri pentru clientul potenţial:

Cetăţenia Cetăţean RM
Vîrsta minimă 21 de ani
Vîrsta maximă 65 de ani
Angajat oficial Da ( minim 3 luni)*

Condiţiile "MAX 0" rate fără dobîndă*

Denumire Suma minimală Suma maximală Perioada
Max 0/2 500 lei 20 000 lei 2 luni
Max 0/9       1000 lei 20 000 lei 9 luni
Max 0/12 1000 lei 20 000 lei 12 luni
Max 0/24 1000 lei 20 000 lei 24 luni

* Valabil pentru produse fără reduceri la prețul de bază (nu sunt valabilecadouri, alte reduceri sau oferte)

Pentru a obține informaţie cu referire la primirea creditului sau împrumutului apelaţi:
Serviciul de Informații MAXIMUM
(022) 54-54-54, (022) 260-160
sau
Serviciul de Informații MAX Credit
(022) 207-907

* Preţurile sunt în lei pentru o unitate. Preţurile sunt afișate inclusiv cu toate reduceri şi sunt valabile numai în timpul campaniei. În conformitate discount ar trebui să fie înţeleasă de vânzare mărfuri la preţuri reduse. Acest produs este disponibil pentru vânzare până la epuizarea stocurilor. Produsele sunt certificate. Cadouri nu pot fi schimbate pentru un alt produs sau echivalentul acestuia în bani. Număr de cadouri este limitat.Compania îşi rezervă dreptul de a schimba termenii şi condiţiile de acţiune. Compania nu este responsabila pentru erori de imprimare. Imagine reprezentare şi caracteristici ale mărfurilor sunt doar pentru scopuri informaționale si poate diferi de realitate. Detaliile acţiunii cereți de la consultanți în rețeaua de magazine MAXIMUM, pe linie telefonică de informaţie 54-54-54 sau pe site-ul www.maximum.md.

Parteneri