(022) 54-54-54
ro ru
  • Înregistrare
  • |

Promoţii

Sâmbătă, începând cu 11:00 (21, 28 aprilie și 5, 12 mai)

Rețeaua de magazine MAXIMUM organizează masterclass-uri unice pentru a arăta posibilitățile tehnologice ale electrocasnicelor de bucătărie! Vino la degustarea bucatelor delicioase, oferă întrebările consultanților noștri, primește reducere la procurarea celor mai necesare aparate de bucătărie!
Știi că la procurarea electrocasnicelor LG primești cadouri garantate? Vino în oricare din magazinele MAXIMUM, alege televizor LG și primește suport de perete și conectarea "Cinema si TV 1 an" de la Megogo. Iar la procurarea mașinii de spălat LG înmânăm fier de călcat cu aburi Braun.
Vopsirea ouălor de Paște este o minunată oportunitate de a petrece vesel timpul cu copii. Prin experimentarea cu diferite alimente, aveți posibilitatea să creați un curcubeu de culori pe ouăle de Paște.
MC Mike și Maximum te invită la un master class marca Hansa! Te așteaptă bucate delicioase, sfaturi utile și multă bună dispoziție garantate de MC Mike!
Праздничные недели в MAXIMUM уже начались! Насладись выбором по неповторимым Пасхальным ценам!
Toată luna aprilie, cadourile sunt la Maximum! Ia smartphonul Samsung dorit în rate. Beneficiază de cea mai onestă plată în rate. Vezi prețul, împarte-l la 24. Fără avans sau procente ascunse. Iar la achitarea integrală a smartphonului, primești SD card cu memorie de la 32 la 256 GB, pentru cea mai smart experiență! Găsește modelul preferat aici!
Doar de sărbătorile de Paști, oferim nu doar reduceri de sărbătoare la gama largă de electrocasnice mari Samsung, dar și îți înmânăm, cadouri speciale. Spre exmplu, la procurarea frigiderului Samsung, primești în dar unul din aspiratoare fiabile Samsung sau cuptor cu microunde Samsung cu acoperire din ceramica Bio. Dacă e sărbătoare, să fie la maxim!
Tehnologia 6th sense identifică automat volumul rufelor încărcate și alege ciclul optimal corespunzător tipului de țesătură. Tehnologia intuitivă garanteaza eficiența maximă și optimizarea resurselor.
Ощути свободу с безграничным экраном и объемным звучаеним Dolby Atmos! · Беспроводная зарядка · Распознавание по глазам · Защита от воды и пыли · Безграничный экран
La Maximum, electrocasnicele nu sunt doar performante, dar și accesibile! Acum ai o gamă largă de produse Samsung la cele mai bune prețuri în rate, pentru 12 luni, fără avans și nici un leu în plus! Pur și simplu, vino și le ia. Ai nevoie doar de pașaport și 30 minute libere. La procurare primești garanție oficială de 36 luni la electrocasnicele Samsung.

Parteneri